Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

Salut i +

Salut i + es crea per oferir un espai grupal obert de participació a persones LGTB que viuen amb el VIH on mitjançant tallers, xarrades i altres activitats como sessions de relaxació, ioga, mindfulness, dansa, etc., es treballen temes com ara relacions sexuals, tractaments, assistència sociosanitària, discriminació i drets, etc.

Volem generar un espai íntim i de confiança on compartir i adquirir noves eines per viure amb el VIH, per integrar la vivència en la realitat diària de la persona i fomentar vivències socials saludables i respectuoses.

De manera puntual, Salut i + posa en marxa activitats dirigides a població LGTB amb l’objectiu de que tothom conegui la realitat de les persones que viuen amb el VIH i, d’aquesta manera, fomentar actituds positives i de respecte cap a les persones amb VIH.

Totes les activitats es publiquen al web i a les xarxes socials de Lambda. Si tens interès i vols més informació o preguntar sobre alguna de les accions, pots contactar amb Lambda al telèfon 963342191 o per mail a provavih@lambdavalencia.org.

COL·LABORA:

SUBVENCIONAT PER:

EXECUTAT PER:

Share This