Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Al llarg de la trobada, organitzada per Accem, es presentaran ponències a càrrec d’organitzacions del Regne Unit, Suïssa, Itàlia i Espanya

Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, estarà present a la reunió de treball ‘Compartint experiències i iniciatives amb persones LGBT sol·licitants d’asil a Europa’ que es durà a terme el set de setembre a Madrid. L’objectiu de la trobada és intercanviar bones pràctiques aplicades en el procés d’atenció a persones sol·licitants d’asil a Europa.

Lambda estarà representada pel tècnic responsable del nostre Servei de Suport a Persones Refugiades LGTB, Rafa Ruiz, qui oferirà una ponència en la qual explicarà el nostre protocol d’actuació en estos casos. A més d’establir els passos que s’ha de seguir, el nostre pla d’actuació també posa l’accent en la integració social de les persones refugiades o sol·licitants d’asil que acudeixen a Lambda.

El coordinador general de Lambda, Àlec Casanova, destaca la importància de formar part d’esta trobada on es farà una posada en comú d’experiències de diversos països europeus en l’assistència a persones LGTB sol·licitants d’asil. “És una iniciativa necessària, una ocasió per a generar diàleg, intercanviar bones pràctiques i debatre la casuística específica al voltant de l’atenció a les persones migrants que arriben a Europa”, assenyala Casanova.

La jornada comptarà amb la participació de membres del Centre per a la Investigació de Drets Humans de Regne Unit, la Federació de Lesbianes, Gais i Bisexuals de Suècia, l’organització Migrabo d’Itàlia, Rescate de Madrid i Lambda. Cadascuna de les entitats impartirà una ponència per tal de compartir les seues experiències i protocols en l’atenció a les persones sol·licitants d’asil o refugiades.

La reunió de treball ‘Compartint experiències i iniciatives amb persones LGBT sol·licitants d’asil a Europa’ està organitzada per Accem i està subvencionat pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Share This