Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Des de Lambda i FELGTB recordem la importància de parlar d’Orgull LGTB i de manifestació enfront de les ja habituals expressions Orgull gai i festival de l’orgull.

Davant la proximitat de la manifestació de l’Orgull LGTB 2016  des de Lambda volem recordar-vos que parlar d’Orgull gai és limitar la diversitat sexual i la lluita que compartim lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals per una igualtat real en aquesta societat. Som conscients que les nostres veus unides són més fortes i per això sempre parlarem d’Orgull LGTB.

Per altra banda, Lambda organitza anualment la Manifestació local de l’Orgull LGTB emmarcada dins de les festes de l’Orgull LGTB. En aquesta manifestació conflueix una part reivindicativa, amb pancartes, consignes i associacions i institucions que marxen pels drets del col·lectiu i una altra lúdica, amb batucades, carrosses. Les dues parts tenen com a objectiu principal fer soroll i visibilitzar cada lletra del col·lectiu per aconseguir que els nostres drets es defensen i respecten. Parlar de desfilada (Parade en anglés), marxa o cabalgata és descontextualitzar qualsevol càrrega reivindicativa, i això implica una clara banalització de l’acte.

Tenint en compte aquestes dues idees principals estareu col·laborant i recolzant el nostre col·lectiu i l’objectiu de l’orgull LGTB. D’aquesta forma, els missatges funcionaran millor i la nostra societat serà més inclusiva amb les persones del col·lectiu LGTB.

Gràcies per la vostra atenció i col·laboració.

Share This