Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Servei d’atenció al VIH (SAVIH i salut i + )

Servei d’atenció al ViH
Viure amb VIH hui dia es pot considerar una malaltia de curs crònic, però és una infecció amb un gran impacte en la vida de la persona, per això és habitual que necessites informació, suport i acompanyament.

En què consisteix el Servei d’Atenció al VIH (SAVIH):
Aquest espai d’assessorament especialitzat s’adreça tant a persones que viuen amb VIH com a persones properes, i pretén proporcionar la informació i el suport emocional necessaris en diferents moments del curs de la infecció per VIH: el diagnòstic inicial, l’inici del tractament, la comunicació de l’estat serològic a l’entorn proper, la relació amb persones significatives, etc..

Atenció individual
A través d’un entorn segur i una atenció específica a la població LGTB i en especial als homes que tenen sexe amb altres homes, s’acompanya en l’afrontament del diagnòstic, la salut sexual, la gestió emocional, la comunicació, l’adherència al tractament, la relació amb l’entorn sanitari, etc..

Activitats grupals
De forma puntual, Lambda organitza activitats grupals per a persones que viuen amb VIH on treballar temes específics que els afecten, com ara relacions sexuals, tractaments, assistència sociosanitària, discriminació i drets, etc.

Algunes d’aquestes activitats les difonem a través de les nostres xarxes socials (pàgina web, Facebook, etc.)

Si t’interessa sol·licitar cita per a l’acompanyament individual o bé participar en les activitats grupals ens pots contactar a través del 96 334 21 91 o al correu provavih@lambdavalencia.org

COL·LABORA:                                                                                                       SUBVENCIONAT PER:

EXECUTAT PER:

logotipo-lambda

Share This