Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Prevenció del VIH i altres ITS

Les accions bàsiques encaminades a la prevenció de la transmissió del VIH i altres ITS es basen en l’atenció de consultes, activitats grupals formatives i el lliurament de material preventiu, com són preservatius i lubrificants.

Serveis:

Atenció telefònica InfoRosa. Pots resoldre les teues consultes de forma immediata cridant en horari d’oficina al nostre telèfon d’informació 96 391 32 28.

Atenció En línia. També pots escriure les teues consultes i enviar-les:

Per correu electrònic a el “Grup de Salut Sexual i VIH”  (salutsexual@lambdavalencia.org) o al Tècnic de Salut (provavih@lambdavalencia.org ).

Contactant amb el nostre perfil en el xat de Chueca.com i les Apps de contacte per a HSH, com Wapo, Grindr, GROWLr, Hornet, Romeo, Gaydar, etc.

Atenció Presencial en Seu.

  • Pots visitar-nos en la nostra seu del C/ República Argentina, 22, baix, 46021, València i realitzar la teua consulta de forma més personal.
  • Recollida de material de prevenció. T’oferim de forma gratuíta la possibilitat d’arreplegar preservatius i lubrificants quan vingues a visitar-nos.

Formació en Salut Sexual. Organitzem tallers, xarrades, col·loquis i altres accions grupals d’informació i prevenció, tant en la nostra seu, com en instal·lacions d’altres entitats que ho sol·liciten.

Promoció de la salut sexual en locals LGTB i de sexe anònim. Proveïm de forma gratuíta de material informatiu sobre salut sexual i material de prevenció (preservatius i lubrificants) a la clientela de locals interessats a promocionar la salut sexual.

#SafeChemSex. Campaña de reducció de riscos en ChemSex de la FELGTB. Contestem les preguntes més freqüents sobre el fenomen Chemsex.

COL·LABORA:                                                                          SUBVENCIONAT PER:

Share This