Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Atenció a treballadores i treballadors del sexe

En aquest servei trobaràs informació i materials per a l’autocura de la teua salut sexual, tant en el teu treball amb clients com en la teua vida privada amb les teues parelles. També fem funcions d’educació de carrer i distribució de materials en espais oberts i tancats.

A la seu de Lambda pots aconseguir de forma gratuïta i confidencial:

  • Condons i lubricant. Passa per la nostra seu a per material de prevenció per al teu treball, o si disposes d’un espai compartit et visitem i te’l lliurem (locals d’oci, pisos i habitatges).
  • Informació sobre salut sexual. T’assessorem sobre VIH-Sida i altres infeccions de transmissió sexual (ITS), sobre pràctiques de risc front el VIH i altres ITS, mitjans d’autoprotecció, etc.
  • Realitzar-te la prova ràpida de VIH en fluid oral (saliva). Demana cita quan ens visites o trucant al telèfon 96 334 21 91.
  • Tallers de salut sexual per a professionals del sexe. Es tracta de formació sobre salut sexual i l’autocura en el vostre treball. Escriu-nos o pregunta’ns quan vingues a la seu sobre quan es realitzaran. Si disposes d’un espai de treball compartit podem realitzar-los allà mateix (locals de HSH, pisos i habitatges).
  • Informació i assessorament sociosanitari. Podem assessorar-te al voltant de tràmits administratius, l’accés a serveis sociosanitaris, la recerca d’una altra ocupació laboral, etc.

Documents del teu interès:

Guia sobre sexe més segur per a dones transsexuals treballadores del sexe (DTTS):“No li poses preu a la teua salut“.

tacons

Guia sobre sexe més segur per a homes que exerceixen la prostitució (TMS): “No poses preu a la teua salut”.

ca

 

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, envia un email a salutsexual@lambdavalencia.org o a salut@lambdavalencia.org.

També pots trucar-nos per telèfon al número de la nostra seu 96 334 21 91 o contactar vía WhatsApp al telèfon 692047997.

A més ens trobaràs de dilluns a divendres a la seu de Lambda al C/ República Argentina, 22, baix, 46021, València.

COL·LABORA:                                                                                      SUBVENCIONAT PER:

EXECUTAT PER:

Share This