Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Orientació sociolaboral per a persones trans

Atenció individualitzada i personalitzada

Si eres una persona trans que necessites trobar una ocupació, millorar el que ja tens o canviar la teua situació laboral actual, des de Lambda et podem acompanyar en el teu procés de cerca activa d’ocupació o de millora de la teua ocupabilitat.

Amb una atenció individualitzada i personalitzada, podem recolzar-te en el teu procés. Per a això, posem al teu abast els recursos que requerisques, ajustant-nos sempre al teu perfil personal i professional i a les teues necessitats específiques com a persona trans.

Formació en habilitats sociolaborals

A més, hui dia, les persones trans es continuen trobant davant diverses situacions de transfòbia que dificulten el seu accés i permanència en el món laboral. I mentre aquesta siga la realitat amb la qual ens trobem, és important comptar amb determinats coneixements, competències i habilitats socials que faciliten l’afrontament d’aquestes possibles situacions.

Per això, posem a l’abast de totes aquelles persones que ho sol·liciten, una proposta formativa amb la qual pretenem oferir les eines necessàries per a poder afrontar de la manera més adequada possible una possible situació discriminatòria.

Empreses i organitzacions socials

L’aposta d’una empresa compromesa amb la societat ha de passar necessàriament per la promoció de la diversitat com un dels principals eixos d’actuació.

Cal fomentar un ambient inclusiu i respectuós en les organitzacions, on es valore el talent sense importar la identitat i/o expressió de gènere i l’orientació sexual.

Si eres una empresa LGTBfriendly, et convidem a fer-ho visible en la teua empresa i en les teues xarxes socials, compartint imatges com aquestes:

Per a contactar o sol·licitar més informació sobre aquest servei, pots fer-lo al 96 334 21 91, venint a la seu de Lambda (carrer República Argentina, 22, València) o escrivint a treball.social@lambdavalencia.org

.

.
Subvencionat per:

Share This