Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

Oficina d’acolliment familiar

T’interessa l’Acolliment Familiar? T’has plantejat alguna vegada aquesta possibilitat per a tu o la teua família? Coneixes alguna persona que li interesse?

ofiacogida(at.diversidad)_1200

Ara pots accedir a aquesta possibilitat mitjançant Lambda, a través el conveni que hem signat amb Acaronar, amb el qual hem passat a formar part de la Xarxa d’Oficines d’Acolliment Familiar.

Acaronar és una entitat amb una posició privilegiada en l’àmbit de protecció de família i infància amb una trajectòria de gairebé 25 anys, que ha ampliat el seu camp a l’educació familiar i la prevenció i intervenció en situacions de risc.

Fomenten una major cultura de l’acolliment i l’adopció, com a alternatives per a nens i nenes que necessiten una família, un espai familiar on créixer, com a alternativa per a famílies que volen tenir família.
Més info sobre l’entitat aci.

L’objectiu d’aquesta oficina és ajudar-te/ajudar-vos en el vostre projecte d’acolliment, adopció o col·laboració puntual, definint la forma de col·laboració amb la qual us sentiu més identificats i en la que veiem que podeu col·laborar millor.

En definitiva DEFINIR quin serà el vostre PROJECTE i compromís, i posar-lo a disposició de l’entitat pública per augmentar les possibles opcions davant d’una necessitat concreta d’acolliment, adopció o col·laboració puntual.

Per concertar una cita, truca al telèfon 654.566.293.

Share This