Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

EntreTrans

EntreTrans és el servei d’acolliment a persones trans i a famílies amb menors trans i/o expressions de gènere diverses.

A través d’aquest servei oferim un assessorament i una atenció global en temes i situacions que puguen afectar a les persones trans i/o a les seues persones properes:

  • Aspecte psicològic: informació sobre recursos de Lambda o externs (públics/privats).
  • Aspecte mèdic: informació relacionada amb el procés de transició (atenció endocrinològica, atenció quirúrgica -incloent CRS- i altres temes de salut dins de la sanitat pública o en la sanitat privada).
  • Aspecte jurídic: informació relacionada sobre els aspectes legals (canvi de nom en el centre educatiu, canvi de nom en el registre, en el SIP, etc.).
  • Aspecte social: informació sobre el que aquest procés comporta en relació amb l’entorn familiar, social, laboral, etc.
  • Acompanyament en aquelles gestions en les quals la persona trans ens ho sol·licite i que les persones del grup tinguem disponibilitat horària.

D’aquesta manera, t’acompanyem per a combatre les pors, aclarir dubtes sobre el procés de transició, trobar suport emocional a la teua situació, compartir experiències i vivències, etc. Amb açò, esperem facilitar-te les estratègies i eines que potencien les teues capacitats individuals perquè, com a persona única, sigues protagonista i capaç de dur a terme el camí que hages triat per a la construcció de la teua identitat.

Per a més informació sobre aquest servei pots escriure un correu a: acollidatrans@lambdavalencia.org

SUBVENCIONAT PER:         

 

Share This