Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Atenció a víctimes de delictes d’odi

Des de Lambda tenim un compromís ferm en la lluita contra la lesbofòbia, l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia en totes les formes que es puga presentar.

Volem promoure valors de respecte a la diversitat sexual, familiar i de gènere i per això fomentem un esperit crític de denúncia davant la discriminació o davant de qualsevol tipus de violències cap a les persones LGTBI.

Per això, si has patit un incident de discriminació o una agressió física o verbal motivada per la teva orientació sexual o identitat de gènere, DENUNCIA!

No obvies els missatges o ofenses rebudes en el teu perfil de xarxes socials, el teu correu electrònic o el teu telèfon mòbil.

 

Atenció a les víctimes

Des de Lambda t’oferim tot el suport necessari que puguis necessitar.
T’expliquem pas a pas com denunciar la comissió d’un delicte d’odi: Què fer.
Si has patit una agressió, o has sigut víctima d’algun fet discriminatori a causa de la teva orientació sexual o identitat de gènere, o has estat testimoni d’algun incident d’aquest tipus i necessites informació, ajuda o acompanyament, pots contactar amb la nostra organització:

Pequeña-1024x337

Si denuncies, poden aconseguir-se condemnes

No estàs a soles i el silenci no és una opció si volem acabar amb les discriminacions per LGTBfòbia. Per això, denunciar totes les agressions és una de les reivindicacions del col·lectiu LGTB+ i des de Lambda podem acompanyar-te i assessorar-te al llarg de tot el procés. Visibilitzem la LGTBfòbia!

denunciar la lgtbfobia

Missatges LGTBfòbics

Si et trobes amb algun missatge amb contingut LGTBfòbic en mitjans de comunicació, pàgines web, xarxes socials, publicacions escrites, etc… ens pots fer arribar la informació a través del formulari de Al loro! que trobaràs ací.

El teu compromís i col·laboració són importants per aturar la lesbofòbia, l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia!
Sense por i amb la veu alta, DENUNCIA!

Prou de lesbofòbia, homofòbia, transfòbia o bifòbia! Cap agressió sense resposta!

SUBVENCIONAT PER:

atencio a persones migrants

Share This