Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Prevenció del VIH i altres ITS

Lambda, en el seu objectiu de vetlar per la vivència d’una sexualitat plena, desenvolupa programes i activitats encaminades a promocionar la salut sexual de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, així com d’altres HSH (Homes que tenen Sexe amb altres Homes).

Les accions bàsiques encaminades a la prevenció de la transmissió del VIH i altres ITS es basen en l’atenció de consultes, activitats grupals formatives i el lliurament de material preventiu, com són preservatius i lubrificants.

Serveis:

Atenció telefònica InfoRosa. Pots resoldre les teues consultes de forma immediata cridant en horari d’oficina al nostre telèfon d’informació 96 391 32 28. (Linkarlo)

Atenció En línia. També pots escriure les teues consultes i enviar-les:
Per correu electrònic a el “Grup de Salut Sexual i VIH” (salutsexual@lambdavalencia.org) (Linkarlo) o al Tècnic de Salut: (salut@lambdavalencia.org)
Contactant amb el nostre perfil en les Apps de contacte per a HSH, com Wapo, Grindr, GROWLr, Hornet, Romeo, Gaydar, etc.

Atenció Presencial en Seu.

  • Pots visitar-nos en la nostra seu del C/ República Argentina 22, baix, 46021 de València i realitzar la teua consulta de forma més personal.
  • Recollida de material de prevenció. T’oferim de forma gratuíta la possibilitat d’arreplegar preservatius i lubrificants quan vingues a visitar-nos.

Formació en Salut Sexual. Organitzem tallers, xarrades, col·loquis i altres accions grupals d’informació i prevenció, tant en la nostra seu, com en instal·lacions d’altres entitats que ho sol·liciten.

Promoció de la salut sexual en locals LGTB i de sexe anònim. Proveïm de forma gratuíta de material informatiu sobre salut sexual i material de prevenció (preservatius i lubrificants) a la clientela de locals interessats a promocionar la salut sexual.

Share This