En NOVEL·LA, POESIA i TEATRE, tenim des de clàssics com Oscar Wilde o Tenessee Williams fins a autors actuals com Jaime Bayly o Lluís Llach, passant per autores com Gloria Fuertes o Patricia Nell Warren, a més de literatura infantil i juvenil, llibrets de falles o còmics com els de Ralf König.

Pel que respecta als assajos la biblioteca disposa de llibres de RELIGIÓ com “El que la Bíblia diu realment sobre l’homosexualitat” de Daniel A. Helminiak o “Estudi sociològic i jurídic sobre homosexualitat i món islàmic” de Lola Martín.

En l’apartat de DRET trobareu diversos aspectes amb títols com a “VIH/SIDA i dret” de Luis Fernando Barrios o “Desigualtat per raó d’orientació sexual i identitat de gènere, homofòbia i transfòbia” de Teresa Peramato.

En PSICOLOGIA no podia faltar un dels best-sellers actuals, “Vulgues-te molt marieta” del psicòleg Gabriel J. Martín o “Biologia de l’homosexualitat” de Diego López.

Una de las estanterías más nutridas es la de EDUCACIÓN, con títulos como “Transeducar, arte, docencia y derechos LGTB” de Ricard Huerta o “Adolescentes ante la diversidad sexual” de José Ignacio Pichardo (ed.).

En SEXOLOGIA trobareu, per exemple, “BDSM estudis sobre la dominació i la submissió” de Thomas S. Weinberg (ed.) o el “Gran diccionari eròtic de veus d’Espanya i hispanoamérica” d’Antonio Tello.

La prestatgeria de GÈNERE està subdividida en altres com a lesbianisme, feminisme, masculinitats, identitat i expressió de gènere, Teoria Queer, transsexualitat, bisexualitat, violència de gènere o sexisme, amb llibres com a “Llenguatge, poder i identitat” de Judith Butler o “Transsexualitat, intersexualitat i dualitat de gènere” de José Antonio Nieto Piñeroba.

“Wittgenstein” de William Warren i “Sexe, poder, veritat. Converses amb Michel Foucault” els trobareu respectivament en FILOSOFIA i POLÍTICA.

Entendre la diversitat familiar: relacions homosexuals i nous models de família” de José Ignacio Pichardo o “La cultura de l’homofòbia i com acabar amb ella” de Ramón Martínez són dos exemples del que us trobareu en la prestatgeria de SOCIOLOGIA.

Dins d’ANTROPOLOGIA destaquen “Home, dona i muxe’ en l’Istme de Tehuantepec” de Marinella Miano i “Homosexualitat ritual a Melanèsia” de Gilbert H. Herdt (ed.)

SALUT conté llibres de temàtica general, però sobretot de diferents aspectes relacionats amb el VIH com a guies, informació general, dones, psicologia, educació, alimentació, medicina, sociologia, història o biografies, per exemple “La sida i la dona: aspectes clínics i socials” de Julia de l’Amo o “Previndre la sida: guia per a pares i educadors” de José Pedro Espada i Mª José Quiles.

En ART a més de llibres sobre cinema, fotografia, pintura o dibuix, també teniu a la vostra disposició llibres d’art relacionat amb VIH, teoria de l’art i la diversitat o teoria de la literatura LGTBI, que inclou llibres com “Des de voreres oposades: literatura/cultura gai i lesbiana en Latinomérica” de Dieter Ingenschay (ed.) o “Plaers ocults: gais i lesbianes al cinema espanyol de la transició” d’Alejandro Melero.

En HISTÒRIA s’abasten diversos períodes amb llibres com a “Joc de dames: aproximació històrica a l’homoerotismo femení” de Luz Sanfeliú i també s’inclou una secció dedicada a la història del moviment polític LGTBI amb, per exemple, “Identitat i canvi social: transformacions promogudes pel moviment gai/lesbià a Espanya” de Jordi M. Monferrer.
Tenim un apartat dedicat als llibres desfasats, bién perquè són anacrònics o per ser homofóbicos o misògins, i que poden ser de qualsevol matèria: com a sociologia, psicologia o dret. Per exemple “Disbauxats, homosexuals, vagues i dolents” escrit en 1962 per Antonio Sabater o “Elements de crítica homosexual” de Mario Mieli, un clàssic de finals dels 70.

I no poden faltar les BIOGRAFIES: Lorca, Oscar Wilde, Ocaña, Chavela Vargas, Gloria Fuertes, Tennessee Williams, Virginia Woolf, Passolini, Proust, Francis Bacon o Nijinsky.
