Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Llancem una nova edició dels programes de suport emocional per a persones amb VIH.

Dos espais, un presencial i un altre en línia, de seguretat, confiança i confidencialitat amb l’objectiu d’incrementar les habilitats personals i millorar el benestar emocional.

 

Grup d’Ajuda Mútua per a LGTB+

Reunions per a parlar i treballar diferents temes, entre ells: estigma, pors, aprendre tècniques de relaxació, dificultats en la parella o relacions sexuals, estereotips i prejudicis, etc.

Les reunions són en la seu del col·lectiu, estan dinamitzades per un psicòleg i se celebren cada quinze dies. El grup està obert tant a persones amb un diagnòstic recent com aquelles amb VIH des de fa uns pocs anys.

Per a més informació o formar part del Grup d’Ajuda Mútua per a LGTB+ pots contactar al correu electrònic gampositiu@lambdavalencia.org

 

 

‘Positivos 2.0’

Grup en línia mitjançant videoconferència per a joves gais i bisexuals diagnosticats de VIH.

El grup està dirigit pel psicòleg Pere Salmerón. Durant les diferents sessions es parlarà d’estigma, estereotips, temors, habilitats afrontaments o tractaments entre altres aspectes.

Per a més informació o si estàs interessat a participar, pots trucar al telèfon 96 334 21 91, escriure a provavih@lambdavalencia.org o emplenar aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Share This