Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

La Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB) amb la col·laboració de Lambda organitza el projecte ‘Positivos 2.0’ amb l’objectiu de proporcionar un grup de suport emocional (GSE) a homes joves menors de 30 anys amb diagnòstic recent del VIH.

Positivos 2.0 és un grup online, tancat i dirigit, per a joves gais i bisexuals diagnosticats pel VIH, que utilitza un sistema de videoconferència i complementa les accions de suport prestades des de les unitats hospitalàries, serveis socials o des de les associacions de pacients. El grup es desenvolupa a través d’un programa de sessions setmanals. La facilitació del grup és a càrrec del psicòleg de Lambda València, Pere Salmerón.

Amb aquest projecte, se cerca incrementar les habilitats dels joves per a afrontar la infecció per VIH i proporcionar-los un entorn de suport emocional a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). S’afavorirà l’accés a joves amb diagnòstic recent que, per les seues situacions personals, familiars, socials o que per la seua localització geogràfica, tenen menys possibilitats d’acudir a altres recursos presencials.

El projecte actua de manera sinèrgica amb els grups d’ajuda presencials, permetent connectar als usuaris amb els mateixos així com amb altres xarxes que els proporcionen un major suport a la finalització del programa.

El programa està gestionat per la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB) i implementat des de Lambda. Per a més informació o si estàs interessat a participar, pots cridar al telèfon de Lambda (963342191) o escriure a Pere Salmerón, psicòleg que dinamitza el grup, en el mail positivos@felgtb.org.

Si estàs interessat, plena el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Share This