Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Cartel_PrimaveraEducativaEl 14 de maig (dissabte) Lambda participa en la primavera educativa a través del seu grup d’educació. De 18:00 a 20:00 podràs gaudir de “El viatge de Flop”, un contacontes adreçat a xiquetes i xiquets de 3 a 10 anys amb el qual aprendre que totes som diferents i açò ens enriqueix.

La Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport presenta la #PrimaveraEducativa, una trobada que se celebrarà el 13, 14 i 15 de maig en el llit vell del riu Túria i que pretén fer visibles els projectes educatius innovadors que es duen a terme en els centres de la Comunitat Valenciana.

Sota el lema “un riu d’educació valenciana”, el vell llit del riu Turia de València s’omplirà d’exposicions amb els treballs dels alumnes, stands amb tallers, presentacions de pòsters sobre projectes i tot tipus d’experiències que milloren la qualitat de l’ensenyament en el sistema educatiu valencià.
Per a dur a terme aquest projecte, no obstant açò, es necessitarà la col·laboració i la il·lusió de docents, alumnes, famílies i entitats.

El llit del riu es dividirà en tres espais: mostra, compte, juga. En l’àrea de Mostra hi haurà una sèrie de propostes com per exemple teatres, concerts o exposicions; en la de Compte, els professionals i els alumnes podran explicar les seues experiències, i en la de Juga hi haurà tallers, jocs i carreres.

La #primaveraeducativa és, per tant, una gran festa per l’educació i un reconeixement a la dedicació, a l’estima i a l’esforç en matèria educativa per part de la societat valenciana.

Share This