Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Vos avancem la imatge de Mostra La Ploma, festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar, de la propera edició que se celebrarà del 2 al 24 de juny.

Mostra La Ploma, va nàixer el 2015 com a complement cultural a la celebració de l’Orgull LGTB a València. El nom del festival reivindica el dret a què cada persona puga mostrar-se i expressar-se lliurement en la societat, sense els límits que marquen els estereotips sexuals i de gènere normativitzats, promovent valors de respecte, solidaritat i convivència.

La imatge escollida per a la present edició del festival reforça aquesta idea i es converteix en un reclam per gaudir i donar suport al programa d’activitats culturals de l’Orgull. En la present edició les activitats cinematogràfiques comptaran amb diverses seccions:

  • Llargmetratge documental, amb un premi de 2.000 €

  • Curtmetratge documental, amb un premi de 900 €

  • Curtmetratge de ficció, amb un premi de 900 €

  • Panorama, secció no competitiva dedicada al llargmetratge de ficció.

  • Mostra La Ploma als Pobles, secció no competitiva, que es realitzarà en diferents municipis de la província de València mitjançant una selecció entre els curtmetratges programats.

A més, el festival comptarà amb activitats centrades en la literatura, les arts plàstiques i visuals. Tot un ventall de propostes que permetran a la ciutadania conéixer, reflexionar i debatre sobre diferents qüestions que afecten lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals.

Durant les properes setmanes anirem informant sobre altres novetats del festival, personalitats convidades i detalls de la programació.

Share This