Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

La Mostra La Ploma 2020, Festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar, arriba a la sisena edició i ja podem presentar el cartell. Enguany, i després d’alguns dubtes, Mostra La Ploma es celebrarà entre els dies 11 i 20 de desembre, en una edició de marcat caràcter virtual amb la presència destacada d’obres que incideixen en la visibilitat de les dones trans, lesbianes i bisexuals, en sintonia amb l’any temàtic Dones LTB.

El cartell de la present edició connecta amb la proximitat de la celebració en el calendari de les festes nadalences mitjançant una ploma blanca que també suggereix un delicat floc de neu caigut sobre un intens fons rosa. “Es tracta de provocar la reflexió sobre la visibilitat de la comunitat LGTB+ dins dels espais familiars i de sociabilització més íntims, la qual cosa es fa més patent en aquestes dates, durant les quals encara massa persones es tanquen a l’armari”, comenta Luis Noguerol, coordinador del festival.

mostra-la-ploma-cartell

Mostra La Ploma a la Universitat

Abans de la celebració oficial del festival, a la qual es tindrà accés gratuït a través d’un portal de visionat en línia, es realitzaran dues activitats com un avanç de la programació de Mostra La Ploma.

Els dies 28 i 29 d’octubre, a les 18:30 h, Mostra La Ploma estarà present en les aules de la Universitat de València a través de la projecció en línia de curtmetratges i debats amb l’intervenció d’activistes de Lambda que dinamitzaran les sessions. Els curtmetratges de la sessió del dia 28 giraran al voltant de les dones lesbianes i bisexuals, i el debat posterior a l’emissió serà dinamitzat per Mariana Urueña. Mentres, a la sessió del dia 29 abordarem temes relacionats amb les dones trans i el debat estarà dinamitzat per María Homsani.

L’activitat es realitza en col·laboració amb Diversitats, una iniciativa del Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València. Per a poder participar és necessari inscriure’s prèviament, fent clic en aquest enllaç.

Mostra La Ploma Jove

Altre avanç de la programació de la Mostra tindrà lloc el divendres 30 d’octubre. Serà altra sessió especial de projeccions, amb debat posterior, dirigida a jóvens a través d’una proposta en col·laboració amb l’IVAJ, amb l’objectiu de reflexionar sobre les diferents problemàtiques que afecten les persones LGTB+. Pots inscriure’t, fent clic en aquest enllaç.

Share This