Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda tanca la celebració del Dia de la Visibilitat Lèsbica amb la presentación del Grup de Dones i la projecció del documental ‘She’s beautiful when she’s angry’ el dia 10 de maig. A continuación hi haurà un debat al voltant del documental.

El Grup de Dones naix com a evolució de l’històric Grup de Lesbianes al que substitueix. L’agrupació sorgeix amb l’objectiu principal d’unir i donar poder a tot el conjunt de dones LTBI dins de la societat cisheteropatriarcal dominant. Des del grup expliquen que pretenen formar un “espai de solidaritat, amb la intenció de poder compartir experiències personals i socials, basades en el suport mutu, l’escolta activa i la participació col·lectiva des d’un pensament crític. Alhora es treballarà per sensibilitzar totes les persones sobre la realitat de les dones LTBI.

La presentació tindrà lloc el dia 10 de maig a les 18.30 hores en la seu de Lambda, acte que anirà seguit de la projecció i debat del documental ‘She’s beautiful when she’s angry’. Si estàs interessada en unir-te o rebre informació envia un missatge a dones@lambdavalencia.org.

Cal recordar que l’eslògan triat per a celebrar el Dia de la Visibilitat Lèsbica este any és ‘Sóc visible, per tant existisc’, una frase d’autoconfirmació encaminada a empoderar a les dones lesbianes. Entre els actes programats destaca el llançament d’una campanya visual composada per una sèrie de set imatges reivindicatives compartides a la web i les xarxes socials.

Documental i xarrada
El documental ‘She’s beautiful when she’s angry’ va ser dirigit per Mary Dore. El film va ser estrenat en 2014 i mostra la història de les dones que fundaren el nou moviment de les dones entre 1966 i 1971. Després del visionat del documental, guardonat amb diversos premis, s’obrirà un debat al voltant del film i el moviment de les dones. En acabar hi haurà una xarrada al voltant del documental.

Share This