Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Davant el creixent demanda d’informació i ajuda, Lamba amplia la seua cartera de serveis de recolzament psicològic amb la posada en marxa de l’Espai de Suport Trans. Esta nova iniciativa oferirà un lloc segur per a les persones que es troben en l’inici del procés d’afirmació de la seua identitat com a persona trans.

L’Espai de Suport Trans comptarà amb la supervisió de dos facilitadores, Maria Ángeles Pérez i Marta Cañero. Ambdues són psicoterapeutes especialitzades en l’atenció a persones LGTBI que treballen des del marc de la Teràpia Gestalt. Les reunions se celebraran un parell de dijous a la vesprada al mes i no tindran cost per a les persones participants.

L’objectiu principal del servei és oferir un lloc on co-crear un espai de creixement on enriquir-se i compartir dificultats, pors, inseguretats, conflictes socials, familiars, etc. Les persones que participen en el grup podran viure i expressar les seues vivències de forma confidencial, lliure i segura.

Per participar cal posar-se en contacte amb les responsables del programa a través del correu suport.trans@lambdavalencia.org per concertar una entrevista prèvia.

Share This