“En Dani menteix. Menteix molt bé. Però ho fa per pura supervivència. Perquè no es comprèn a ell mateix, perquè no s’accepta com és, perquè té por de l’entorn que l’envolta, perquè poden més els prejudicis que els sentiments. Fins que un dia la xarxa de mentides comença a trencar-se i per fi s’enfronta a una veritat que li fa mal, però que l’alliberarà. Sense dramatismes i amb molt d’humor, assistim al descobriment de l’opció sexual d’un adolescent.” D’àixò parla El Tringle rosa, un llibre de Silvestre Vilaplana que es presenta a la Fira del llibre de València aquest diumenge.

Des de Lambda participem a l’acte que tindrà lloc a partir de les 12 hores a la Sala Museu 3 per parlar de la utilitat de la novel·la com a ajuda per a eixir de l’armari a adolescents #LGTB, així com els estereotips sobre els rols de gènere i les identitats sexuals que apareixen reflectits en el llibre.

A més, també oferirem algunes dades sobre assetjament escolar per orientació sexual i taxes de suïcidi entre adolescents LGTB.

El diumenge, ens veiem a la Fira del llibre de València i acostem la diversitat al carrers!

Més informació sobre l’autor

Share This