Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

La llibreria Leo i l’editorial Dos Bigotes ens conviden a la presentació a València del llibre “El amante alemán” de Julián Martínez Gómez. A l’acte acudiran el propi autor i també el director de cinema Fernando Pérez Valdés i l’escriptor Michel García *Ruíz

“El amante alemán” és una novel·la sobre la distància, la tornada als orígens i l’amor: un amor sense límits capaç de vèncer qualsevol adversitat.

“El amante alemán”, primera novel·la del poeta i narrador Julián Martínez Gómez, és un llibre que diverteix, emociona i sorprèn en cada pàgina. A través de dues històries paral·leles que transcendeixen l’espai i el temps, L’amant alemany parla de la distància, de la família, de la tornada als orígens i, sobretot, de l’amor: un amor sense límits capaç de vèncer qualsevol adversitat.

Més informació sobre l’autor:

Julián Martínez Gómez va nàixer a l’Havana en 1985. Escriptor i actor, ha treballat en teatre, cinema i televisió. En 2011 va publicar Erótica de los nohombres (Araña editorial), amb pròleg de María Castrejón i il·lustracions d’Alexis Álvarez Armas. En 2012 va col·laborar com a director i productor en el curt documental Un café por un sueño. En 2013 va aconseguir el Segon accésit del II Premi de poesia experimental Francisco Pino per Oculto sé. En 2015 va publicar Conga triste de la Havana (Araña editorial) al costat de l’obra gràfica de David Redondo Bomati i els pròlegs de Norge Espinosa i María Castrejón. Aqueix mateix any va publicar el seu relat Hay un susto en las cosas  en l’antologia Mañana hablarán de nosotros( Dos Bigotes). En 2016 va llançar el seu poemari Perro Negro / Chien noir (Huerga & Fierro), edició bilingüe castellà/francés amb pròleg d’Alberto Lauro i traducció a càrrec de Vincente Zonca.

Share This