Lambda lliura un any més els seus històrics Premis Margarida Borràs.

Aquests guardons que compleixen ja 20 anys, reconeixen la trajectòria pública de persones o entitats en la defensa dels drets de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals. Aquest any els històrics premis recauen en Florida Universitària, Creu Roja València i Boti García Rodrigo.

Lambda-Col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals porta des de l’any 1995 atorgant els Premis Margarida Borràs, una distinció que l’associació fa a les persones o entitats que han lluitat a favor de la igualtat i el respecte de totes les persones independentment de la seva orientació sexual o identitat de gènere.

Aquest any, celebrant la XX edició d’aquests ja històrics premis, Lambda ha volgut premiar la visibilitat que realitza Florida Universitària a la realitat del col·lectiu LGTB a les activitats educatives i culturals de les seues facultats, integrant els tallers formatius i de sensibilització de Lambda com a continguts avaluables en el Grau de Magisteri i en el Màster de Secundària.

Així mateix reconeix amb aquest guardó a Creu Roja València, per la seua implicació i col·laboració amb el Grup de DDHH de Lambda en matèria d’assessorament i gestió jurídica de casos d’asil de persones immigrants; i per la seva gestió social contra la pobresa i l’exclusió social a la nostra ciutat.

I finalment el premi també és lliurat aquest any a Boti García Rodrigo, pels seus 20 anys d’incansable activisme i militància LGTB i el seu inesgotable treball que li ha donat a la nostra federació (FELGTB) una notòria projecció pública des de fa més de 15 anys en l’Estat Espanyol i al món.

A l’acte de lliurament dels Premis Margarida Borràs, que tindrà lloc el dijous 4 de juny, a les 19 h, al Saló d’Actes del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València (Plaça Forn de Sant Nicolau, 4), assistiran diferents representants de la política, la cultura, els sindicats i el món associatiu valencià.

Share This