Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Comença el nou curs escolar i des de Lambda tornem a engegar el Pla Divèrsia, un projecte amb la finalitat de formar i sensibilitzar en diversitat sexual, d’identitat de gènere i familiar i així poder erradicar la LGTBfòbia a les aules valencianes. Dirigit a tots els agents que intervenen en l’educació: famílies, alumnat, docents i societat en general.

Per a sol·licitar qualsevol activitat adreçada a col·legis i instituts, obrim la inscripció únicament aquest mes de setembre.

 • Quina és l’oferta formativa?
  Infantil i Primària: contacontes i tallers dirigits a l’alumnat de 3r d’Educació Infantil 5 anys, 2n, 4t i 6é de Primària. Oferta formativa del Pla Divèrsia per a col·legis
  ESO i altres nivells educatius: tallers dirigits a 1r i 4t d’ESO o equivalents, així com altres nivells. (FPB, Batxillerat, Cicles formatius…). Oferta formativa del Pla Divèrsia per a institut
 • Qui pot demanar els tallers?
  El professorat, personal de Coordinació d’Igualtat i Convivència (CIC), Orientació o l’equip directiu dels centres d’ESO, Intantil / Primaria o altres com per exemple els centres de Formació Professional.
 • Com es poden sol·licitar els tallers?
  Inscripció Pla Divèrsia per a institus i col·legis de la província de València
 • Quin és el termini per a presentar la sol·licitud?
  La inscripció s’ha de completar al llarg del mes de setembre.
 • Quan es donaran els tallers?
  Les sessions tindran lloc entre octubre 2019 i juny de 2020.
 • Quin és el cost dels tallers?
  Els tallers no tenen cap cost per als centres educatius, ja que estan subvencionats per la Diputació de València, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives y la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

El cos docent i les famílies poden sol·licitar també formació al següent correu electrònic: educa@lambdavalencia.org

El Pla Divèrsia és una iniciativa de Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, i compta amb el suport de la Diputació de València, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives y la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Share This