Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Per a commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Despatologització Trans, el GATT (Grup d’Assessorament en Temes Trans de Lambda) presenta la campanya ‘Persones trans, persones com tu‘ per a mostrar quina és la seua realitat, malgrat els prejudicis i les barreres amb les quals s’enfronten en el seu dia a dia.

Des de 2009 i com a part de la plataforma STP (Stop Trans Pathologization), reivindiquem la retirada de les identitats trans com a trastorns mentals dels manuals mèdics i la desaparició de connotacions negatives de les paraules trans, transsexual i altres associades. Al juny de l’any passat vam fer un gran pas amb la despatologització de la transsexualitat en el manual de malalties de l’OMS (CIE-11), però encara queda molt per fer per a erradicar l’estigma que encara hui dia continua oprimint a les persones trans.

Per això, et convidem a compartir aquesta campanya en les teues xarxes i entre els teus contactes per a conscienciar a la quantitat més gran de gent possible i TRANSformar la societat. Totes podem posar la nostra part, t’apuntes?

 

Share This