Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

laploma

Per segon any consecutiu, Lambda realitzarà, dins de la programació d’activitats de l’ORGULL LGTB 2016, “Mostra La Ploma”, un festival que naix amb la intenció d’acostar al públic valencià una selecció de documentals i curts centrats en les diferents realitats que envolten la diversitat sexual i de gènere.

La mostra es celebrarà els dies  8, 9, 10, 11 i 12 de juny. La inauguració será  el dia 8 de juny a la Filmoteca i la resta de dies les projeccions tindran lloc en l’Espai d’innovació i creació Las Naves. A més de la col·laboració d’estos dos espais, Lambda ha comptat amb la inestimable ajuda de ZINEGOAK-HEGOAK i la col·laboració de l’Ajuntament de València, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana per a posar en funcionament esta nova proposta cultural en la ciutat de València.
La programació, que es presentarà en els pròxims dies, s’agrupa en cinc sessions que tractaran diferents eixos temàtics. En les sessions es projectaran documentals i curts de recent producció sobre els que posteriorment es realitzarà un debat amb la participació del públic i dels directors d’algunes produccions.

És necessari que València compte amb una mostra d’este tipus per a obrir noves mirades sobre les persones que conformem la comunitat LGTB: les nostres circumstàncies personals i socials, somnis, necessitats, pors, inquietuds, participació en la societat i un fum de qüestions sobre les quals el cine pot informar i sensibilitzar a tot tipus de públic. Pretenem que “Mostra La Ploma” passe a ser una cita popular en l’agenda cultural valenciana, per això les sessions seran d’accés gratuït fins a completar l’aforament de les sales.

A més de les sessions programades durant l’Orgull LGTB, estan previstes sessions de “Mostra La Ploma als pobles”. En aquests moments , tenim confirmada la Mostra en Manises i Carlet.

En breu us informarem de la programació.

Share This