Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

La sexualitat és una de les maneres en què les persones mostram el que som, el que sentim, el que expressem, el que somiem i que construïm a partir de les nostres experiències en funció del context cultural i històric. El desenvolupament ple de la sexualitat és essencial per al benestar individual, interpersonal i social, així es recull en la Declaració Universal dels Drets Sexuals.

El grup de Sexualitat té com a objectiu fonamental fomentar la vivència plaent i saludable de la sexualitat de la persona, integrant també la salut sexual en l’expressió de la nostra vivència sexual. Mitjançant tallers, campanyes de sensibilització, punts d’informació sobre salut sexual i altres activitats posem en marxa accions que, d’una banda, fomenten les relacions sexuals respectuoses i igualitàries des del plaer i, per una altra, sensibilitzen en la prevenció del VIH i altres infeccions de transmissió sexual (ITS) en el col·lectiu LGTB+. Dins de l’activitat del grup, considerem primordial fer front a l’estigma de la serofòbia dins del propi col·lectiu LGTB+ i la societat en general, cap a aquelles persones amb VIH.

Per a unir-te al grup de persones voluntàries no fa falta cap formació prèvia. Ens reunim quinzenalment els dilluns a les 19.00 h en la seu (consulta l’agenda).

Pots contactar en el correu salutsexual@lambdavalencia.org

Share This