El grup de Sexualitat està dedicat a la prevenció, sensibilització i informació al voltant de la infecció per VIH i altres ITS dins del col·lectiu LGTB, especialment en gais, bisexuals, altres homes que tenen sexe amb homes i dones trans, per ser una població especialment vulnerable. Ací podràs trobar informació i formació específica sobre salut sexual, a més de formar part d’un grup de voluntàries i voluntaris dinàmic i compromès.

Dins de la nostra activitat, considerem primordial lluitar contra l’estigma de la serofòbia dins el propi col·lectiu LGTB i la societat en general, cap a aquelles persones que viuen amb VIH.

Al grup fem diverses activitats adreçades a divulgar la informació sobre el VIH i altres infeccions, a fomentar el diagnòstic precoç i a l’adquisició d’hàbits saludables en les relacions sexuals. En concret, les accions que realitzem són campanyes informatives, repartiment de material preventiu i promoció de la prova ràpida en locals d’oci i de sexe, foment de la salut sexual a través de les TIC, formació contínua, tallers i promoció de la salut sexual, i participació en diferents fòrums relacionats amb la salut sexual. A més a més, coordinem les nostres activitats amb altres entitats autonòmiques (CALSICOVA) i estatals (CESIDA i FELGTB).

Actualment, el grup de Sexualitat de Lambda està col·laborant, juntament amb Coordinadora estatal de VIH i sida (CESIDA) i la Fundació d’Educació per a la Salut de l’Hospital Clínic Sant Carlos, en el desenvolupament d’un joc online, el ‘ TriVHIal positiu’, per a recolzar la prevenció del VIH i reduir l’estigma i discriminació de la població que viu amb VIH.

Ens reunim quinzenalment els dilluns a les 19:00h a la seu (mira l’agenda primer, per si de cas). Pots contactar amb nosaltres al correu salutsexual@lambdavalencia.org 

Necessitem gent compromesa com tu. Te’ns uneixes?

Share This