Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Hola! Hello! Bonjour! Olá! Привет! مرحبا!

El nostre grup pretén donar a conèixer aquelles situacions de discriminació i vulneració dels Drets Humans de les persones amb sexualitats i gèneres diversos a tot el món.

Treballem per, per a i amb les persones migrants que sol·liciten asil per motiu d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere, que es veuen obligades a abandonar els seus llocs d’origen per salvar la vida, patint amenaces de mort, agressions i ingressos a la presó. És per això que un dels nostres principals objectius és propocionar un espai segur de violències LGTBfòbiques on les persones migrants puguen sentir-se entre iguals.

La nostra principal via de treball és, a través de la col·laboració amb ONGD i associacions que treballen amb persones migrants, oferir ajuda i seguiment en els processos d’asil.

També realitzem denúncies de les violacions dels Drets Humans, tant a nivell estatal com internacional, contactant amb els Estats implicats i realitzant campanyes a través de les xarxes per instar a complir els tractats internacionals.

Per tot això, el nostre grup s’adreça tant a persones migrants que sol·liciten asil polític com a persones que tinguen inquietuds en aquestos temes i que vulguen col·laborar en les tasques que portem endavant.

Ens reunim dimecres alterns, a les 19:30h a la seu. Consulta l’agenda prèviament. Pots contactar al nostre correu electrònic: drets.humans@lambdavalencia.org. Si eres sol·licitant d’asil, escriu-nos prèviament per conèixer-nos abans (pots fer-ho en anglès o francès).

Ha arribat el moment d’aixecar la veu pels drets de totes les persones LGTB, amb independència del seu origen nacional, estatus socioeconòmic o situació documental.

T’uneixes?

Share This