Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El grup de Projectes Culturals de Lambda pretén visibilitzar des de noves perspectives la diversitat LGTB, més enllà dels estereotips tòpicament reflectits en nombrosos àmbits.

Dins dels nostres objectius d’acció cultural està promocionar i donar suport a artistes, creadors/ores i recursos de cultura LGTB, tant des d’espais propis de Lambda, com realitzats en altres centres de producció cultural. Per això organitzem activitats culturals on representar, explorar i reflexionar entorn la diversitat sexual i de gènere. Presentacions de llibres, visites a exposicions d’art, assistència a obres de teatre, debats, etc., són algunes propostes habituals que podràs seguir en la nostra programació i en les que pots participar.

A més a més tractem de ser un recurs informatiu sobre el panorama cultural relacionat amb la diversitat sexual i de gènere, promocionant iniciatives d’interès general a través dels nostres mitjans de difusió. També intentem difondre la història del nostre treball i reivindicacions, cosa per a la qual realitzem exposicions basades en els fons històrics de cartelleria i materials audiovisuals.

Ens reunim els dimarts, cada setmana, a les 20:00h a la seu. Consulta l’agenda per saber quan és la següent reunió. També pots contactar amb nosaltres a: projectes@lambdavalencia.org.

Share This