Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Les persones creients amb orientacions sexuals, identitats de gènere i/o famílies no normatives tenim el nostre espai a Lambda on poder compartir la nostra fe i la nostra vida a la llum de les nostres experiències. Estàs convidada i convidat a participar amb nosaltres.

Per a nosaltres és molt important l’experiència de déu/deessa/alè diví/esperit/ruah, etc. i l’espiritualitat que se’n deriva a les nostres vides, respectant en tot moment la forma de viure-la de cada persona. El grup té vocació de visibilització d’aquesta realitat, respectant els processos personals de les persones que en formem part.

Rebutgem les actituds LGTBfòbiques per part de les jerarquies de les nostres confessions, a les quals fem front amb molt de respecte però amb contundència, amb les nostres paraules i el nostre testimoni. Vivim amb goig la nostra orientació sexual i la nostra identitat de gènere, totalment compatibles amb la nostra fe. Tenim espais de reflexió, celebració, festa, reunió, eixides al camp, formació i debat …

Ens reunim el primer dissabte de cada mes a les 19h a la seu, però es requereix contactar prèviament. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem al número de telèfon del coordinador del grup, o escriu un correu electrònic a: aarr@lambdavalencia.org.

T’esperem.

Share This