Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Com cada any, arriba el mes de juny i, amb ell, l‘Orgull LGTB 2017. Des de Lambda hem treballat de valent per a aconseguir un munt d’activitats per a tots els gustos. Volem que aquest mes de juny la nostra programació siga un reflex més de la diversitat que tant ens agrada i que tan bé representa al nostre col·lectiu.

Ací teniu tota la informació de les diferents propostes que, des de Lambda, hem organitzat per a commemorar el 28 de juny, Dia de l’Orgull de lesbianes, gais, persones trans i bisexuals!


III Edició Mostra la Ploma.

Del 2 al 24 de juny torna la tercera edició del festival internacional Cine i Cultura per la Diversitat Sexual, de gènere i familiar, Mostra la Ploma. La sessió inaugural tindrà lloc el 2 de juny a les 20 hores a Filmoteca València.

Aquest any Mostra la Ploma comptarà amb dues categòries i amb un munt d’activitats culturals relacionades amb les arts escèniques, la literatura o el periodisme.

Ací tens tota la informació que pugues necessitar.


Orgull Creient

 

El Grup d’Assumptes religiosos celebra un any més l’orgull creient. El pròxim 3 de juny, et convidem a celebrar la teua fe i orgull LGTB a la seu de Lambda. Més informació ací.


Margarida Borràs

En Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals portem celebrant els Premis Margarida Borràs des de l’any 1995. Una distinció que, com a associació, lliurem a persones o entitats que han lluitat a favor de la igualtat i que han promogut el respecte per l’orientació sexual i/o identitat de gènere.

Enguany, la celebració tindrà lloc el pròxim 16 de juny a les 19 hores, en el MUVIM. Consulta ací tots els premiats i premiades!


Pekefesta

Un any més celebrem la tradicional Pekefesta, el millor moment per a celebrar l’orgull en família i un lloc on poder gaudir de tallers infantils, animació, contacontes i moltes més sorpreses.Consulta totes les activitats i participa!

 

 


Manifestació Orgull LGTB

Ja tenim data per a la Manifestació!

El pròxim 24 de juny, a partir de les 19.30 hores, ens veiem a la Porta la Mar sota el lema “Exigim un món lliure per ser com som”. La manifestació arrancarà des de Porta la Mar, on anirem totes juntes cap a la plaça de l’Ajuntament.

Si vols consultar recorregut, voluntariat, participants, lemes, etc. fes clic ací!

 

 


Festa Orgull LGTB València

 

Per segon any consecutiu la Festa Oficial de l’Orgull LGTB torna a ocupar la plaça de l’Ajuntament de València per omplir els carrers de diversitat, respecte i reivindicació. A partir de les 21.30 hores i fins a les 03.00 hores de la matinada, mira tot el que hem preparat!


Manifestació Madrid

Aquest any, celebrem el Madrid World Pride 2017. Un orgull mundial i un dia, el 28 de juny per a recordar, reivindicar i no oblidar a totes aquelles persones que resisteixen diàriament d’una forma orgullosa les infinites mostres d’LGTBfòbia. Ací pots consultar el dia de la Manifestació, lemes, com assistir i un munt més d’informació de cara al fet que aquest Orgull Mundial 2017, siga més nombrós que mai!

 

 


 

Share This