Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda és l’entitat organitzadora dels actes de l’Orgull lèsbic, gai, transsexual i bisexual a València.

Quan és la manifestació de l’Orgull a València?

Enguany la Manifestació tindrà lloc el dissabte 18 de juny, a les 19:30 h. baix el lema: Persones bisexuals, diverses i iguals

La sortida, com ja és tradició, serà a les 19,30 des del Parterre.

I en acabar la manifestació a la plaça de l’Ajuntament, començarà allà mateix, la gran Festa Oficial de l’Orgull LGTB, organitzada per Lambda.

Volem comptar amb tu, per mostrar a la ciutadania valenciana un orgull fort, unit, cohesionat i ben organitzat. Així que si vols col·laborar com a voluntari o voluntària en l’organització de la Manifestació o en altres activitats de l’Orgull escriu a orgull@lambdavalencia.org

S’organitzen més activitats per a celebrar l’Orgull?

Com pots veure,  Lambda té una agenda d’activitats durant tot el mes de juny, que inclou exposicions, activitats culturals, festes, actes reivindicatius i el lliurament dels Premis Margarida Borràs.

A més, altres entitats LGTB també realitzen iniciatives diverses i la major part dels locals d’ambient de la ciutat organitzen festes especials amb motiu de l’Orgull.

Enguany, per primera vegada, l’Orgull LGTB de València tindrà un festival de música. Es tracta del Festival Orgull València 2016, gestionat per El Caiman Producciones, en col·laboració amb Lambda, que se celebrarà el divendres 17 de juny, a les 20 h., a la plaça de Bous.

Els actes, programats per al pròxim divendres 17 de Juny a la plaça de bous de València, comptaran amb la presència d’artistes com NANCYS RUBIAS, HIDROGENESSE, GUILLE MILKYWAY (La Casa Azul) DJ SET, LA PROHIBIDA, LA3DJ TEAM: BOCCACHICO+ ETERNO.

A més a més, amb l’entrada al Festival tens accés a la post-festa que s’organitza a La 3 Club i Piccadilly.
Més informació

Compra la teua entrada en Lambda!

i quan és en l’Orgull Estatal de Madrid?

Serà el dissabte 2 de juliol, partirà a les 18:30 hores des de la glorieta d’Atocha i conclourà a la plaça de Colón, baix el lema  Leyes por la igualdad real, ¡ya!

ERES UN LOCAL LGTB O LGTBFRIENDLY i vols col·laborar amb Lambda i participar en l’Orgull 2016?

Et facilitem un document en el que tens tota la informació que necessites.

Si tens algún dubte escriu a orgull@lambdavalencia.org.

Share This