Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Per a la xicalla, aquest cap de setmana tenim la Pequefesta de l’Orgull, que consisteix en 2 funcions de Vecin@s, un contacontes a càrrec de la companyia El ombligo y la pelusa, a través del nostre canal de Youtube. El primer tindrà lloc esta vesprada, divendres 26, a les 18 hores, i l’altre demà dissabte 27, a les 12 hores.

orgull 2020 valencia

I el diumenge donarem a conèixer el Manifest de l’Orgull ací mateix. Enguany marxarem virtualment sota el lema Amb drets, sense fronteres, dones lliures i diverses, des de les nostres xarxes socials a partir de les 13 hores del dia 28 de juny.

 

Des de les xarxes ens volem fer sentir amb l’himne Libérate, interpretat per La Terremoto de Alcorcón qui, junt amb la resta d’autors de la cançó, ens ha permés la difusió del seu treball amb esta finalitat de animar la setmana de l’Orgull i que volem mantindre viu fins el 4 de juliol, quan tindrà lloc l’Orgull virtual de Madrid.

I baix l’eslògan “Confinades però no callades” hem aglutinat una sèrie de directes amb les reivindicacions de l’Orgull, a través del perfil que hem obert en Twitch: https://www.twitch.tv/lambdavalencia.
Els fem per les vesprades fins el 9 de juliol, amb temes diversos com el feminisme, la salut mental, l’educació, la lluita antifeixista, les famílies diverses i la vida en el centre del sistema, les dones LTB en l’esport, els delictes d’odi i la igualtat en les institucions. Tens tota la informació dels horaris dels directes, fent clic ací.

confinadas pero no calladas

El projecte 26.000 Km per la diversitat i els drets de les dones LTB conclourà a les 9 del matí del 28 de juny, de manera que ens queda un dia i unes quantes hores per a sumar quilòmetres. Portem un diari del projecte (més o menys al dia) dels paísos que hem recorregut virtualment en el nostre itinerari i les diferents realitats LGTB+ que hem conegut.

En aquesta iniciativa organitzada per les Heidis i el grup de Drets humans, s’han inscrit un total de 716 persones i portem acumulats 23.700 km. Confiem en l’últim esforç de hui i demà per a poder aconseguir-lo!!

orgull 2020 valencia

Per últim, recolzem la proposta de FELGTB que anima a plenar els balcons i finestres amb els colors de l’arc iris i amb missatges reivindicatius fins al 5 de juliol, perquè el nostre Orgull, malgrat haver canviat l’escenari per qüestions de seguretat, manté la seua esència i el seu objectiu de fer-nos visibles als carrers.

orgull 2020 valencia

Share This