Hem obert un nou procés de selecció per a trobar diferents perfils per al servei Orienta València, l’Oficina integral LGTBI de la Generalitat Valenciana que gestiona Lambda. Si tens interés a participar, és imprescindible que t’inscrigues a través de la plataforma hacesfalta.org. Només es tindran en compte els CV que s’envien per aquesta via.

Perfil legal: Pots conéixer els detalls d’aquesta oferta, fent clic acíEl termini per a presentar-se a aquesta convocatòria finalitza el 25 de juliol a les 23:59 hores.

Perfil treball social: Pots conéixer els detalls d’aquesta oferta, fent clic acíEl termini per a presentar-se a aquesta convocatòria finalitza el 25 de juliol a les 23:59 hores.

Perfil psicològic: Pots conéixer els detalls d’aquesta oferta, fent clic acíEl termini per a presentar-se a aquesta convocatòria finalitza el 25 de juliol a les 23:59 hores.

Perfil d’atenció directa 1: Pots conéixer els detalls d’aquesta oferta, fent clic acíEl termini per a presentar-se a aquesta convocatòria finalitza el 25 de juliol a les 23:59 hores.

Perfil d’atenció directa 2: Pots conéixer els detalls d’aquesta oferta, fent clic acíEl termini per a presentar-se a aquesta convocatòria finalitza el 25 de juliol a les 23:59 hores.

 

Recorda: Si tens interés a participar, és imprescindible que t’inscrigues a través de la plataforma hacesfalta.org. Només es tindran en compte els CV que s’envien per aquesta via.

Share This