Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El 7 de novembre van celebrar una assemblea general ordinària, amb una alta participació de persones sòcies i voluntariat, per a aprovar el nou òrgan de gestió de l’entitat.

Després de la dimissió d’Àlec Casanova com a coordinador general el mes de juliol i uns mesos d’ardu treball per part del col·lectiu, ahir les persones sòcies de Lambda van votar per unanimitat al nou equip directiu de l’entitat, Maria Jarga Juan assumirà a partir d’ara el càrrec de coordinació general.

L’Assemblea va agrair i va valorar el treball i la dedicació d’Àlec Casanova al capdavant de l’entitat i el seu activisme trans, de llarga trajectòria, tant en Lambda com en l’àmbit estatal.

L’elecció de Maria Jarga suposa que, per primera vegada en Lambda, una persona bisexual estarà al capdavant de la direcció d’una entitat que porta més de 33 anys liderant la lluita pels drets de les persones LGTB+ a València. I sent, novament, una dona la que torna a encapçalar l’entitat.

Maria Jarga va ratificar el seu compromís amb l’entitat, va agrair el seu nomenament i va comentar que “s’inicia una etapa de reestructuració i evolució en el col·lectiu amb noves i renovades línies de treball. Lambda afronta una oportunitat de canvi i reestructuració, d’evolució i d’adaptació a les necessitats i realitat social actual del col·lectiu LGTB+”.

Nou òrgan de gestió de l’entitat

  • Coordinació general – Maria Jarga Juan
  • Secretaria d’organització – Cristian Ramón Juan
  • Secretaria – Mari Carmen Marina Ramírez
  • Tesorería – Menchu Ramírez Gómez
  • Vocalía de voluntariat – Ana López Ortiz
  • Vocalías Lambda – Fran Fernández Hernández, Alan Marín Ramírez i Julià Karles Lahiguera

 

Share This