Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Mostra La Ploma als Pobles

Grávido (Alejandro Durán, Portugal, 2016, 12’)

Grávido explica la història de Tomás, que torna al seu poble natal, on haurà d’enfrontar-se als fantasmes del passat, i la intolerància del lloc d’on sempre va voler anar-se, i al que mai va voler tornar..

Kids on Gender (Jasmine Doyle Pitt, Alexa Sidor, Regne Unit, 2014, 9’)

Durant quatre dies, xiquets i xiquetes parlen sobre gènere, exploren el que significa per a ells mateixos, refiexionen sobre les normes que construeixen socialment la diferencia i forgen les seues identitats.

Mother Knows Best (Mamma vet bäst, Mikael Bundsen, Suècia, 2016, 13′)

Al cotxe, de camí a casa, una mare li dona al seu fill adolescent un consell amistós després de que aquest li presente al seu nuvi per primera vegada. Una conversa que donarà peu a revelacions que canviaran la seua relació per sempre.

Oh-Be-Joyful (Susan Jaconson, Regne Unit, 2015, 13′)

Rita està a punt d’estirar la pata,però abans d’anar-se’n li queda un últim treball per fer: arrastrar a la seua neta fora de l’armari.

Énfasis (Pilar Devesa, Espanya, 2016, 28’)

La cinta té l’objectiu de mostrar una cara més positiva de les persones afectades pel virus, “són gent normal, que porten una vida normal”

Dobles armarios, dobles apoyos (Plena Inclusión, Espanya, 2016, 11’)

El documental tracta els dobles armaris als quals s’enfronten les persones LGTB amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament (Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals). Primer, el que es reconega el seu dret a la sexualitat i segon, pel fet de pertànyer a una orientació i/o identitat sexual no normativa.

Si estàs interessat/ada en portar la Mostra Als Pobles al teu municipi, escriu a diversia@lambdavalencia.org

Share This