Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Secció Oficial: Curtmetratges de ficció

1992. Anthony Doncque (França, 2015, 25’)

1992. Martin, de 17 anys, filma la seua vida quotidiana amb la seua càmera Hi8. Filma tot i res: la seua habitació, el món al seu voltant… però mai a son pare. Un dia coneix a Dominique, de 23 anys, que treballa al seu institut.

Alfa. Javier Ferreiro (Cuba, 2015, 18’)

Alfa Méndez, actor cubà de cinema pornogràfic gai, ha d’enfrontar-se a la seua tornada al set de filmació sense Yerry, la seua parella sentimental i artística des de feia anys, el qual acaba de faltar. El seu primer dia de rodatge sense ell, Alfa intenta actuar com al passat, però les coses ja no poden ser com abans.

Mother Knows Best (Mamma vet bäst). Mikael Bundsen (Suècia, 2016, 13’)

Al cotxe, de camí a casa, una mare li dona al seu fill adolescent un consell amistós després de que aquest li presente al seu nuvi per primera vegada. Una conversa que donarà peu a revelacions que canviaran la seua relació per sempre.

Moms on Fire. Joanna Rytel (Suècia, 2016, 12’)

Dues dones embarassades s’asseuen a un sofà i es rasquen els seus ventres. Les seues enormes panxes els dificulten la masturbació. Els seus nuvis estan absents i, en qualsevol cas, són molt avorrits.

My Gay Sister (Min Homosyster). Lia Hietala (Suècia, Noruega, 2017, 15’)

Cleo, de 10 anys d’edat, acompaña a la seua germana Gabbi i la seua nova nóvia a una casa d’estiu. En mig de les seues converses apareix la gran pregunta: de qui està enamorada Cleo, d’una xica o d’un xic?

Oh-Be-Joyful. Susan Jacobson (Regne Unit, 2015, 13’)

Rita està a punt d’estirar la pata,però abans d’anar-se’n li queda un últim treball per fer: arrastrar a la seua neta fora de l’armari.

Pedro. André Santos, Marco Leão (Portugal, 2016, 21’)

L’adolescent Pedro arriba a casa amb l’eixida del sol però, abans que pugui anar-se’n a dormir, la seua solitària mare l’arrastra fora, a la platja. Una història sobre les expectatives de la intimitat i del desig i la ambigüitat de les relacions humanes.

Take Your Partners. Siri Rødnes (Regne Unit, 2015, 11’)

Una xiqueta de huit anys, d’aspecte masculí, desafia les expectatives de gènere quan es veu obligada a confeccionar un barret de Pasqua amb els seus companys de classe. Al subvertir airosament l’establert, se n’adona també que al món dels adults no tot és blanc o negre.

Transition (Tranzicija). Milica Tomovic (Sèrbia, 2016, 22’)

Jana s’acomiada dels seus companys de la banda de música, els seus amics, la seua ex-novia i la seua família. Tots comparteixen un sentiment de pena, però també alegria pel seu futur a Michigan, on continuarà els seus estudis de postgrau.

Vênus – Filó a fadinha lésbica. Sávio Leite (Brasil, 2017, 6’)

Filly, una fada lesbiana amb dits àgils, sedueix a les dones de dia vestida de xiquet. Però per la nit alguna cosa estranya succeeix i la meitat de la població espera, ansiosa, fent cua.

Més informació sobre aquesta sessió.

Pel·lícules          Programació        Informació       Palmarés       Premsa       La Ploma als Pobles

Share This