Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Panorama, secció paral·lela de llargmetratges de ficció

Certain Women. Kelly Reichardt (EUA, 2016, 107’)

Una advocada amb una difícil relació amb un dels seus clients, una dona que pretén guanyar diners amb mètodes poc elegants i una cuidadora de cavalls que s’enamora de la seua professora. Tres petites històries, fragments de vida de tres dones que es creuen en un xicotet poble dels Estats Units, on cadascuna està intentant obrir-se camí sense massa èxit.

Més informació.

Closet Monster. Stephen Dunn (Canadà, 2015, 90’)

Desestabilitzat pels seus pares disfuncionals, insegur de la seua sexualitat i turmentat per turbulents records de la seua infància, un adolescent amb molta creativitat somia amb eixir del seu poble natal. Amb una imaginació desbordant i acompanyat d’un hàmster que parla, haurà d’enfrontar-se a les seues pors per arribar a descobrir-se a si mateix.

Més informació

Don’t Look at Me That Way (Schau mich nicht so an). Ulisenma Borchu (Alemanya, 2015, 88’)

Iva, mare soltera d’una xiqueta de 5 anys, s’enamora bojament de la seua atractiva i fascinant veïna, Heidi. Les dos dones comparteixen una bonica complicitat, però Heidi sembla no tindre límits i voler-ho tot. El seu pensament i comportament enigmàtic comencen a desconcertar Iva, qui volia tindre la certesa que els seus sentiments són mutus.

Més informació

Los objetos amorosos. Adrián Silvestre (Espanya, 2016, 115’)

Luz deixa al seu fill a Colòmbia, a càrrec de la seua família, i migra a Itàlia a buscar un futur millor. Però el seu somni europeu comença a enterbolir-se al protagonitzar una sèrie d’infortunis. Luz assumeix el seu nou estatus social i comença des de zero, treballant al sector de la neteja fins que coneix a Fran, una persona què trenca tots els seus esquemes. Luz i Fran decideixen ser ames de les seues pròpies vides, amb el món per davant i Roma als seus peus

Més informació.

O Ornitólogo. João Pedro Rodrigues (Portugal, França, Brasil, 2016, 118’)

Fernando, un solitari ornitòleg, està buscant cigonyes negres en perill d’extinció al llarg d’un remot riu quan és arrossegat pels ràpids. Després de ser rescatat per unes pelegrines xineses i perdre’s en el bosc, a poc a poc s’anirà convertint en un home distint: inspirat, polifacètic i, finalment, il·luminat.

Més informació.

Tangerine. Sean Baker (EUA, 2015, 88’)

La prostituta transgènere Sin-Dee Rella acaba de complir condemna a la presó. La vespra de Nadal es troba amb la seua amiga i companya Alexandra, qui li informa que el seu nóvio Chester ha estat enganyant-la. Sin-Dee Rella iniciarà, llavors, una recerca per la ciutat per tal de descobrir la veritat.

Més informació.

Share This