Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar, Mostra La Ploma donarà a conéixer el cartell anunciador el divendres quatre de maig. L’acte tindrà lloc en la Sala Carme Teatre en finalitzar la representació de l’obra ‘Cuando las lágrimas caen del cielo’, al carrer Gregori Gea, 6 de València.

La quarta edició del festival, organitzat per Lambda, se celebrarà a València entre el 31 de maig al 23 de juny. Mostra La Ploma és una eina útil per a sensibilitzar i informar a la societat sobre la realitat de les persones LGTBI. El certamen consta de tres seccions oficials i cinc premis. La principal novetat d’esta nova edició serà la incorporació d’un premi atorgat pel públic amb una quantia de 500 euros.

A més, la mateixa secció comptarà amb un primer premi dotat amb 1.500 euros. En les seccions de curtmetratge documental i curtmetratge de ficció, el jurat atorgarà en cadascuna d’elles un premi de 900 euros. Finalment, el jurat adjudicarà un premi al curtmetratge, de ficció o documental, amb millor perspectiva educativa, patrocinat per l’empresa Culturama amb 300 euros.

L’acte de presentació del cartell és gratuït i està obert a totes les persones interessades.

Share This