Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

Un total de 15 iniciatives culturals de tota Espanya es donaran cita en octubre a Madrid

Mostra la Ploma, festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar, ha estat seleccionat pel Ministeri de Cultura i Esport per a participar en la IV Trobada Cultura i Ciutadania. D’esta manera, el festival creat per Lambda fa quatre anys serà l’únic esdeveniment cultural de la Comunitat Valenciana present en la trobada nacional que se celebrarà a Madrid els dies 3 i 4 d’octubre. En la trobada hi haurà una selecció formada per 15 iniciatives culturals dutes a terme en el territori espanyol.

El director de Mostra la Ploma, Luis Noguerol, ha mostrat la seua satisfacció per la notícia: “el simple fet d’haver sigut seleccionat suposa un reconeixement en si a la tasca que realitzem des de Lambda per articular estratègies de mediació cultural i educativa que connecten a la societat amb la realitat del col·lectiu LGTBI, i que afavoreixen la reflexió i l’enfortiment de la convivència ciutadana a través del cinema i la cultura. Per això realitzem un gran esforç perquè Mostra la Ploma siga un referent de l’agenda cultural valenciana”.

La IV Trobada Cultura i Ciutadania girarà al voltant de tres eixos fonamentals: educació, mediació i públics. Esta edició reunirà una pluralitat de 15 propostes que parlen de cultura i escola, universitat, pedagogies diverses, gènere, feminismes, diversitat sexual, inclusió, ruralitat, interculturalitat, desenvolupament de públics, arts visuals, música, dansa, literatura, cinema, coaprendizajes, disseny col·lectiu, etc.

IV Mostra la Ploma
La quarta edició de Mostra la Ploma es va celebrar a València entre el 31 de maig i el 23 de juny i va projectar 30 films procedents de 20 països. El certamen cinematogràfic està dividit en tres categories a concurs, a més d’una secció fora de competició amb el millor cinema recent de ficció LGTBI.

La programació es completa amb múltiples activitats culturals i d’oci familiar que es van desenvolupar al voltant del festival com a complement a la projecció de les pel·lícules documentals i de ficció. Així mateix, el festival va portar una selecció de quatre curtmetratges a localitats de la província de València a través de la secció Mostra la Ploma als Pobles.

Share This