Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

 

La Filmoteca de València va acollir ahir a la nit la sessió inaugural de la quarta edició de Mostra La Ploma, certamen organitzat per Lambda. El festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar es va iniciar a les 20 hores amb la projecció del llargmetratge documental “The next guardian” i va comptar amb la participació de la seua directora, Dorottya Zurbó, que va presentar la pel·lícula i va mantenir un debat posterior amb les persones assistents.

La programació continua hui amb la projecció de dues pel·lícules fora de concurs: “Les garçons sauvages” i “Avui hi ha partit a les tres”. Tots dos llargmetratges, de la secció Panorama, es podran veure a la Filmoteca a les 20.00 i les 22.30 hores respectivament.

Este any Mostra La Ploma posa l’accent en la temàtica trans amb pel·lícules com “The next guardian”, “Bixa travesty” i “Señorita María: la falda de la montaña”. A més també hi ha pel·lícules de temàtica lèsbica com “As boes maneiras”, “Hoy partido a las tres” o “Ver a una mujer”, o films tremendament queer com “Les garçons sauvages”.

Les projeccions tenen lloc fins al dia 10 de juny a la Filmoteca i Albatexas Cinemes de València. Un dia abans, el 9 de juny, Mostra La Ploma donarà a conéixer el palmarés de la quarta edició del festival i el dia 10 de juny el MuVIM acollirà la projecció de les pel·lícules guanyadores.

Activitats culturals i festives
A més de la projecció de les 30 pel·lícules, Mostra La Ploma ofereix un seguit d’activitats culturals paral·leles fins al 23 de juny. D’altra banda, la nit del dissabte 2 al diumenge 3 de juny, el festival celebra a València “La Festa de les Plomes” que s’iniciarà al Pub Dakota i seguirà en Deseo 54.

Tota la informació de Mostra la Ploma està disponible al web mostralaploma.org

Share This