Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Fani Boronat, coordinadora general de Lambda, col·lectiu de Lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals arreplega, dijous 28, la distinció recordant a totes les persones que han fet possible aquests trenta anys d’activisme i lluita.

El Ple de l’Ajuntament aprovava dijous passat per unanimitat els honors i distincions de la ciutat, que es lliuren el 28 d’octubre dins d’un acte en l’hemicicle municipal. Entre els premiats es troba Lambda, col·lectiu de Lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, que enguany celebra, a més, el seu trenta aniversari. Des de l’Ajuntament es recorda que la nostra associació rep aquest reconeixement pel seu treball en la construcció d’una societat “més justa, igualitària, plural i diversa en la seua incansable defensa dels drets de les persones LGTB amb l’educació i la cultura com a instruments de lluita”. Boronat, coordinadora general de Lambda recorda que el reconeixement ha sigut aprovat per la unanimitat de la càmera a excepció del Grup Municipal Popular que s’ha abstingut en la votació en el Ple, “símptoma del treball que encara queda per realitzar en la societat.”

Des de Lambda remarquem que la lluita de l’associació és una lluita compartida, “en aquests trenta anys de treball incansable en defensa dels drets de les persones LGTB hem tingut l’oportunitat de treballar i formar part de moltes entitats que ens han servit de suport i guia en incomptables ocasions i creiem que aquest reconeixement també és per a elles.” A més, Boronat afegeix: “és gràcies a totes les persones, sòcies, voluntàries i treballadores que formem o han format part d’aquesta entitat les que han aconseguit que Lambda meresca rebre un reconeixement com aquest. La nostra lluita al llarg d’aquests 30 anys per una societat millor per a totes i tots ha sigut incessant i estic convençuda que seguint amb la nostra lluita i activisme aconseguirem arribar a l’anhelada societat de l’arc de Sant Martí.”

Per part de l’entitat acudiran a l’acte de recollida del premi quatre persones en representació de les quatre lletres del col·lectiu LGTB. “Es tracta de continuar visibilitzant que la realitat social és diversa, rica i variada i per açò no volíem deixar de comptar amb tots els colors de la nostra organització.” afirma Boronat. Des de Lambda recordem a més, que en l’any del XXX aniversari són molts els actes i activitats que hem preparat, exemple d’açò són les Jornades sobre Bisexualitat que se celebraran a València els pròxims dies 25, 26 i 27 de novembre.

Share This