Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Els Premis Margarida Borràs reconeixen, en la seua 23a edició, la trajectòria de Jesús Generelo Lanaspa, el projecte educatiu “Viu la diversitat, expressa’t” i Amets Suess. La cerimònia de lliurament dels guardons de Lambda té lloc el 21 de juny a l’auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de València a les 19 hores.

L’esdeveniment està obert al públic i comptarà amb l’assistència de representants de la política, la cultura, els sindicats i del món associatiu valencià, així com les entitats i persones premiades. A més, l’acte serà amenitzat pel col·lectiu feminista GEMEGA que interpretarà el seu nou projecte en el qual s’exposen les experiències i anècdotes d’algunes de les nostres companyes trans.

Els guardons reconeixen la tasca de persones i entitats que treballen pel col·lectiu LGTBI. Este any Lambda lliura tres premis que reconeixen el treball de:

  • Jesús Generelo Lanaspa: per la seua trajectòria en l’activisme LGTBI, com a referent en l’àmbit educatiu, i per l’incansable treball realitzat per impulsar lleis tan necessàries com la Llei Estatal d’Igualtat LGTBI durant la seva presidència de FELGTB.
  • “Viu la diversitat, expressa’t”: pel projecte educatiu impulsat pels instituts Ausiàs March i Pere Boïl, que remarca la riquesa de la diversitat a través de tècniques artístiques i teatrals, implicant a més de 200 persones de la comunitat educativa i de les famílies.
  • Amets Suess: pel seu activisme i lluita per la despatologització de les identitats trans, des de la seua tasca professional com a docent i investigador i com a membre de l’equip coordinador de la campanya internacional “Stop Trans Pathologization”

Enhorabona!

 

Share This