Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

El Moviment Feminista de València convoca la manifestació del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències cap a les Dones, a les 12 hores en Porta de la Mar/Colón per a demanar, sota el lema: ‘Contra totes les violències masclistes: Autodefensa Feminista”, que es pose fi a aquesta xacra social que afecta a milions de dones en el món.

Lambda, com cada any, ens sumem a aquesta manifestació i convoquem a totes les persones simpatitzants del nostre col·lectiu a les 11.45 hores davant de la gasolinera del Parterre. Una representació del col·lectiu, amb una pancarta de Lambda, iniciarà la marxa des d’aqueix punt per a recolzar a les dones que són víctimes de la violència.

La manifestació començarà en Porta de la Mar/Colón i continuarà el seu recorregut passant pels carrers Colón, Xàtiva, Marquès de Sotelo i finalitzarà en la Plaça de l’Ajuntament. En arribar a la Plaça, com a acte final, es farà un homenatge a les dones i xiquetes/xiquets assassinades i es llegirà el manifest unitari del Moviment Feminista Valencià.

 

La manifestació s’organitzarà en el següent ordre. Lideraran el bloc de dones, organitzacions de dones, batukades de dones; seguit el bloc mixt, organitzacions mixtes; i, finalment la resta de la manifestació.

Uneix-te! No farem silencia, farem soroll!

PERQUÈ ENS VOLEM VIVES, LLIURES I JUNTES!

CONTRA TOTES LES VIOLÈNCIES MASCLISTES, AUTODEFENSA FEMINISTA!!!

 

 

Share This