Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

20 Setembre CONVOCATÒRIA INTERNACIONAL. MANIFESTACIÓ NOCTURNA. FEM LA #NITVIOLETA.

En aquest estiu ha imperat la barbàrie, assassinats, violacions, assetjament, pederàstia… Aquest estiu la violència de gènere ens ha deixat les pitjors dades en més d’una dècada.

No podem iniciar un nou curs escolar i polític, no podem tornar a la rutina com si res haguera passat. Això seria continuar tolerant l’intolerable.

Per això, us demanem que us sumeu contra la normalització, contra l’apatia i la indiferència, contra la passivitat dels mitjans, la passivitat social, la passivitat política. Sumar-vos a aquest 20S.

S’ha premut el botó, s’han trencat els cristalls, se senten les sirenes, són les veus dels qui omplirem els carrers. Són les dones de nou disposades a lluitar pel que és seu, pel seu dret a una vida lliure de violència masclista.

Això és una emergència. És un crit contra la violència, contra la injustícia, un crit contra la barbàrie, un crit a la llibertat, a la igualtat, un crit al sentit comú. Cridem, perquè ja no ens queden minuts de silenci.

El 20S conquistarem el carrer, donarem llum a la foscor, el 20S la nit serà violeta.

La llum violeta és nostra, trenquem amb la por, els carrers són nostres, que ens vegen, que sàpien que estem ací. Agafem ciris, fanalets, llanternes, mòbils, eixim i il·luminem la foscor, que el feminisme òmpliga la nit.

Siguem centenars, siguem milers de llums, que el 20S siga recordat com el dia en què la nit es va fer violeta.

Share This