Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El Grup de Majors de Lambda és un espai participatiu i de cooperación per a les persones, independentment del seu gènere, (binari o no binari), on socialitzar, aprendre, formar-se i poder compartir experiències, vivències i inquietuds, en un ambient segur i de respecte mutu. Un grup on treballar també els estereotips negatius i l’edadisme present en la nostra societat respecte a les persones LGTB+.

És per tant un lloc per a l’oci, la reflexió, l’activisme, i arribat el cas la denúncia respecte a discriminacions per motius d’edat, orientació sexual o expressió de gènere.
Volem ser part de la intergeneracionalitat necessària per a treballar a favor d’una societat més diversa, inclusiva i solidària, promovent l’envelliment actiu i saludable, col·laborant en la lluita contra la discriminació i l’estigmatització social.

Oferim suport i assessorament a totes les persones majors que valoren compartir la seua experiència vital amb nosotrxs. T’esperem! La teua aportació i iniciatives són importants per a millorar la nostra societat i benestar individual.

Si t’interessa participar, ens reunim divendres alterns a les 18.00 h a la seu. També pots escriure’ns al correu electrònic: majors@lambdavalencia.org.

 

Nota: Per motiu de l’actual pandèmia i en compliment de les normatives vigents sobre aforaments i mesures sanitàries, estem reunint-nos de manera telemàtica i en xarxes socials. Si eres una persona interessada a contactar, envia’ns un correu electrònic a majors@lambdavalencia.org i ens posarem en contacte al més prompte possible. Quan les restriccions ho facen possible, anunciarem en aquesta web la volta a les reunions en la seu.

Únete a nuestro boletín

Share This