Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

Durant mesos la Covid-19 ha paralitzat el món però juny es el nostre mes! Suma’t a la nostra iniciativa i LIBÉRATE de la por! 

Volem que, des de casa, amb la màxima segureta (i sense passar calor) participes en la celebració de l’Orgull 2020 amb el lema Amb drets, sense fronteres, dones lliures i diverses!

Graba’t manifestant-te, canta, balla i mostra els teus colors, els que sí te representen, les teues banderes, les teues pancartes… Fes-lo com vulgas però fes-lo! Estem confinades però no callades…

Des de Lambda hem triat una cançó que és l’himne dels himnes LGTB+ per a cantar-la entre totes: “LIBÉRATE”, interpretada per la Terremoto de Alcorcón, i composta per ella, Toni Bass i Xavi Barranquero. Agraïm la seua generositat en permetre la difusió d’aquesta cançó per a aquesta reivindicació festiva que preparem per a l’Orgull 2020.

No podem consentir estar callades davant de qui vol reavivar discursos d’odi, per això volem sumar una gran xarxa virtual unida per una societat diversa entorn al lema Amb drets, sense fronteres, dones lliures i diverses.

Les instruccions son senzilles: graba’t en format horitzontal utilitzant aquesta música de fons i si t’animes… segueix la nostra coreografia o crea la teua pròpia! 

Ajuda’ns! Comparteix el teu video a les teues xarxes amb el hashtag #Orgull2020 i no oblides etiquetar-nos (@lambdavalencia en Facebook, Instagram i Twitter) per a fer-te present en el video que preparem amb totes les aportacions, i anima a qui et segueix en xarxes a participar també.

Davant de l’odi, els nostres lemes! Davant les casserolades, la nostra veu!
Possa’t la mascareta però LIBÉRATE de la mordassa!
Ni el fascisme ni les mascaretes silenciaren la nostra veu!

Amb drets, sense fronteres, dones lliures i diverses!

Share This