Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Les Heidis, les companyes de l’equip de futbol femení de Lambda, estrenen nou equipament!! Va ser durant la celebració dels Jocs Taronja, organitzats per Samarucs, quan les jugadores presentaren la nova samarreta. 

Més de 25 anys d’història avala les Heidis, l’equip de futbol femení de Lambda, que, molt més important, ofereix un espai segur a les esportistes per a trobar-se, jugar i també reivindicar cada dia i en dates assenyalades com el Dia de les dones, el Dia contra la violència de gènere, el Dia contra la LGTBI-fòbia a l’esport i el Dia de l’Orgull LGTB+.

Heidis, molt més que futbol. Si vols unir-te a elles, escriu a heidis@lambdavalencia.org

samarretes heidis

En aquesta ocasió, Ana, coordinadora del grup, Diana, Inés, Alba, Lidón, Eva, Pilar, Fátima, Iosune, Mercedes i la seua portera Laia varen lluir les samarretes de Heidis en cada partit. El nou equipament ha sigut dissenyada per Laura Lledó i compta amb el patrocini de Pangeanic, que també va acudir a la presentació i a animar a les jugadores.

Pangeanic és una empresa de tecnologia dedicada a la intel·ligència artificial en la indústria del llenguatge, i aquesta no és la primera col·laboració amb Lambda. Porten endavant un projecte de detecció automàtica d’odi i per a evitar el biaix de gènere del llenguatge.

A més, la seua plantilla està formada principalment per dones, també al capdavant, amb la directora d’operacions, la directora de vendes i la directora científica. A la presentació comptàrem amb la presència de la responsable de producció Ángela i la responsable de recursos humans María; d’enginyeria d’aprenentatge automàtic participà Nikita; d’administració, Raúl; de màrqueting, Marisol, i de l’equip de traducció i project manager, Jesús i Mercedes. 

samarretes heidis

És un orgull per a Pangeanic patrocinar l’equipament de les Heidis, així com ho va ser també amb un grup d’atletisme. Dos exemples només de les causes socials en què col·labora aquesta empresa amb Segell social són la participació en la construcció de col·legis per a xiquetes a l’Àfrica i en el patrocini de viatges culturals de la banda de música de Benimaclet. 

Les Heidis, per la seua part, llueixen orgulloses les samarretes amb l’arc iris!!
Si vols entrenar amb elles, escriu a heidis@lambdavalencia.org

Share This