Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda va participar el 14 de novembre en un taller de cocreació conjunta entre l’Ajuntament de València i 37 grups diferents de la ciutadania per a redifinir l’estratègia de comunicació del Consistori.

La Regidora Delegada de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Neus Fábregas Santana, va explicar que aquesta experiència, emmarcada en les polítiques d’obertura i transparència del govern valencià, cerca donar veu als ciutadans i ciutadanes i a tots els agents socials i econòmics de la ciutat de València per a poder conèixer de primera mà les seues demandes i poder respondre a les seues necessitats i preferències de la millor manera possible.

La conductora de l’esdeveniment Nagore de los Ríos, experta en comunicació governamental, en open government i  en open data, va dividir a un centenar de persones en 37 taules de treball. Marina Valent, gerent de Lambda, va representar al col·lectiu en la taula amb la doble temàtica LGTBI i dona.

En l’espai de treball en el qual va participar Lambda, en el qual també es va integrar l’Associació Alanna i el Centre Municipal d’Informació i Orientació a la Dona (CMIO), es va determinar la necessitat ciutadana de rebre una comunicació fluïda de les activitats i tallers, les ajudes econòmiques i en la difusió i impuls del teixit associatiu valencià, dins de l’àmbit LGTBI i de la dona, a través de canals online (la web i les xarxes socials del Consitorio) i mitjançant el servei de missatgeria de whatsapp per a poder arribar a les persones que no utilitzen freqüentment internet.

L’Ajuntament de València, segons es va comunicar en el taller de cocreació, estudiarà l’aportació de cada grup para  a curt implementar la seua estratègia de comunicació, sent aquesta experiència la primera de moltes.

Share This