Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El grup de Salut Sexual i VIH de Lambda, per a fomentar especialment entre la població més jove hàbits sexuals saludables, repartirà el 4, 10 i 11 de març 2.000 packs de material preventiu, compostos per 4.000 preservatius i bolsitas de lubrificant en monodosis, en les mascletaes de la Plaça de l’Ajuntament de València.

En aquesta ocasió, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana ha proveït del material preventiu a Lambda col·laborant amb l’activitat de l’associació durant les mascletàs.

Aquesta acció es desenvoluparà gràcies al treball del voluntariat de tots els grups de treball de Lambda que des de l’altruisme col·laboren, des de fa 25 anys durant la celebració de les Falles valencianes, en la sensibilització i prevenció d’infeccions de transmissió sexual.

Sergio Cárdenas, coordinador del grup de Salut Sexual i VIH de Lambda, destaca la importància de transmetre a les valencianes i als valencians la necessitat de tenir una vida sexual saludable, “perquè la cura de la nostra salut sexual afavoreix que tinguem una millor qualitat de vida. És un aspecte fonamental al que cal atendre, ja que d’açò depèn també la nostra salut física, mental i emocional”.

Així mateix, Lambda durant el transcurs de les festes josefinas realitzarà repartiments de material preventiu en locals d’oci nocturns de la capital del Turia.Tot el material que es repartisca en locals serà cedit per la Federació estatal de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuales (FELGTB).

Lambda i la prova ràpida

Lambda, amb la col·laboració de la FELGTB i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, ofereix a la població LGTB el servei de la Prova Ràpida de VIH en fluid oral, de forma totalment anònima, confidencial i gratuïta.

La prova es realitza demanant cita prèvia cridant al 96 334 21 91 o en la seu de Lambda, en el número 22 de carrer de la República Argentina de València, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Així mateix, si una persona té dubtes sobre la prova o sobre pràctiques de risc o infeccions de transmissió sexual pot consultar al responsable del servei de la Prova Ràpida de VIH, el doctor en psicologia Pere Salmerón, a més de cridant a Lambda, escrivint al correu electrònic provavih@lambdavalencia.org.

Share This