Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda, durant el Dia Mundial del VIH/SIDA i dins de la concentració celebrada el matí de l’1 de desembre en la Plaça de la Verge de València, ha realitzat una performance per a reivindicar l’estigma social de les persones amb VIH.

L’actuació, sota el lema “L’estigma no mata, però ofega!”, ha consistit en una teatralització sobre com la societat valenciana discrimina i oprimeix a les persones amb VIH.

Els membres del grup de Salut Sexual i VIH de Lambda s’han posat una soga al coll a la meitat de la Plaça de la Verge per a evocar l’angoixa que viuen milers de valencians i valencianes que tenen por a parlar de la seua infecció amb altres persones de l’entorn ja siguen familiars, amistats o parelles sentimentals o sexuals.

Segons el co-coordinador del grup de Salut Sexual i VIH de Lambda, Sergio Cárdenas,”aquesta acció té l’objectiu de conscienciar a la societat valenciana de la situació d’aïllament social que avui dia encara pateixen moltes persones que viuen amb aquesta infecció”.

El grup de Salut Sexual i VIH de Lambda està dedicat a la prevenció, sensibilització i informació al voltant de la infecció per VIH i altres ITS dins del col·lectiu LGTB, especialment en homes gais, bisexuals, altres homes que tenen sexe amb homes i dones trans, per ser una població especialment vulnerable.

Share This